ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Άσκηση πυρασφάλειας στο Αmanzoe στο Κρανίδι Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:30:00 μ.μ. | | |
Τραυματίας
Tην Πέμπτη 25 Απριλίου στην ξενοδοχειακή μονάδα Αmanzoe στο Κρανίδι Ερμιονίδας στην Αργολίδα,  πραγματοποιήθηκε άσκηση πυρασφάλειας για την διασφάλιση της ασφαλείας των πελατών, του προσωπικού και του φυσικού περιβάλλοντος, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Στην άσκηση πυρασφάλειας συμμετείχαν το η ΔΙΠΥΝ Αργολίδας, η Πυροσβεστική Ναυπλίου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου, το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, ο Δήμος Ερμιονίδας, το ΕΚΑΒ Αργολίδας και φυσικά εργαζομενοι του ξενοδοχείου.
Η άσκηση περιελάβανε την οργάνωση και γρήγορη αντίδραση των Πυροσβεστικών δυνάμεων, την εκπαίδευση του προσωπικού για την αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου, τη διεξαγωγή προσομοιώσεων με τραυματία και εκκένωσης του χώρου.
Είναι σημαντικό να διεξάγονται τακτικά ασκήσεις πυρασφάλειας για να διασφαλιστεί η άμεση αντίδραση σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Επίσης ο Δήμο Ερμιονίδας συμβάλλει πάντα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου να είναι σε ετοιμότητα για την ασφάλεια των δημοτών, των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος της Ερμιονίδας." 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ