ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ο Δήμος Ερμιονίδας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. |
Ψηφιακές υπηρεσίες
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την οριστική ένταξη της πράξης με τίτλο: «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων του Δήμου Ερμιονίδας» στο Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027» (Έξυπνες Πόλεις) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προϋπολογισμού ύψους 380.000,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και το Έργο πλέον, είναι ώριμο για δημοπράτηση.

Ο Δήμος Ερμιονίδας, είναι από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα που πέτυχε την ένταξή του στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζει τις λειτουργίες του, βελτιώνει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες, εξοικονομεί πόρους, προστατεύει το περιβάλλον και εισέρχεται, μέσω μιας σειράς δράσεων στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Ειδικότερα, βάση του φακέλου που υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ), η προμήθεια περιλαμβάνει τα κάτωθι:Σύστημα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο για το ποσοστό πληρότητας των κάδων απορριμμάτων – Έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων

Οργάνωση Γραφείου Κίνησης και Διαχείρισης Δημοτικού στόλου οχημάτων

Σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών πληρωμών

Εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων μέτρησης ποιότητας υδάτων (πόσιμου, ποταμών, λιμνών και θαλασσών σε βιομηχανικές εφαρμογές κλπ)

Έξυπνο σύστημα προειδοποίησης και αντιμετώπισης κινδύνων (πλημμυρικών φαινομένων, πυρκαγιάς, σεισμού κλπ) εντός των ορίων του Δήμου Ερμιονίδας και σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του.

Υλοποίηση δημοσίων δεικτών μέτρησης απόδοσης σύμφωνα με ISO 37 122, προσαρμοσμένο στις ελληνικές συνθήκες.

Ολοκληρωμένη υποδομή προστασίας από κυβερνοεπιθέσεις (Network Firewall, Endpoint security, κλπ) και παροχή συστήματος τηλε- εργασίας.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Δράσεις Δημοσιότητας

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να εργάζεται για έναν Δήμο σύγχρονο και πρωτοπόρο με σκοπό την καλύτερη, αποδοτικότερη και ποιοτική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ