ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Εκδηλώσεις στο Ναύπλιο για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων του Πόντου

Πρόσκληση
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ θα πραγματοποιηθούν στο Ναύπλιο 

Πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ 

Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της 14ης Μαΐου. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 19ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης ημέρας.

 11.00 Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Εκφώνηση ομιλίας από την κα Ελευθεριάδη Πιτσάκη Σοφία, καθηγήτρια Αγγλικών 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου. 

11.30 Κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της Βουλής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας , του Δήμου, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, στο Μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη (Πλατεία Τριών Ναυάρχων ), όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. 

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Θα ακολουθήσει Εκδήλωση Μνήμης από τον Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας «Η Παναγία Σουμελά».

 Στην συνέχεια θα δοθεί καφές και γλυκίσματα στην αίθουσα του ΤΡΙΑΝΟΝ ( Πλατεία Συντάγματος ) όπου θα φιλοξενηθεί και έκθεση ζωγραφικής. 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
Ιωάννης Μαντζούνης 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Δημήτριος Πτωχός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ