Στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» της ΕΡΤ1 (καθημερινά από τις 2 μέχρι τις 3 το μεσημέρι) η τραγουδίστρια, Λένα Αλκαίου, μαζί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής Ανδρέα Λαγό, ετοιμάζουν μπισκότα με βούτυρο, πορτοκάλια Αργολίδας και σοκολάτα.
Υλικά για 40 τεμάχια
Για τα μπισκότα: 150γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη 270γρ. αλεύρι (2 κούπες + 2 κ.σ.) ξύσμα από 2 πορτοκάλι Αργολίδας 4 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού 3 κ.σ. κορν φλάουρ 1 κ.γ. υγρή βανίλια ανθός αλατιού
Για την επικάλυψη σοκολάτας: 150γρ. μαύρη σοκολάτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο Για το σερβίρισμα: κελυφωτό φιστίκι, ψιλοκομμένο