ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Κυριακή 3 Μαΐου 2026

Στη Γιορτή Αγρότισσας και Αγκινάρας στα Ίρια Αργολίδας ο Ανδρέας Πουλάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. | | |
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Στη “Γιορτή Αγρότισσας και Αγκινάρας στη γη των Ιρίων”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου 2026, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Κέντρου Ιρίων και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας.
Στην ομιλία του τόνισε την διαχρονική σημασία της καλλιέργειας της αγκινάρας για την τοπική οικονομία και ταυτότητα της περιοχής, επισημαίνοντας ότι αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης των οικογενειών και της παραγωγικής δραστηριότητας των Ιρίων, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η παραγωγή φθίνει, παρότι το προϊόν είναι εξαιρετικό και έχει χαρακτηριστεί και ως Π.Ο.Π.
Στην συνέχεια έκανε αναφορά στην Ελληνίδα αγρότισσα και τον καθοριστικό ρόλο της γυναίκας της υπαίθρου ως στυλοβάτη της οικογένειας, της παραγωγής και της κοινωνικής συνοχής, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει σήμερα.\
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ανάγκη για σύγχρονες πολιτικές που θα ενισχύουν τον αγροτικό τομέα και θα διασφαλίζουν βιώσιμες προοπτικές για την ελληνική ύπαιθρο, συγχαίροντας όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και την άψογη διοργάνωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ