ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος είναι ο Γ.Παραβάντης που σάρωσε στην πρόσφατη ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
  Πρώτος στο δήμο ΄Αργους  κατά την  ψηφοφορία για την ανάδειξη εκπροσώπων για το  συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα βγήκε ο Γιώργος Παραβάντης.

Ποιος είναι ο Γ. Παραβάντης;

Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα.
Κατάγεται από παλαιά πολιτική οικογένεια της Αργολίδας
-Επαρχία Άργους -.

Το 1982 εισήχθη στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου απεφοίτησε το 1987.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στα Ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού (1987 – 1989).

Από το 1989 δικηγορεί στην Αθήνα και είναι ήδη Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία με ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο και το Δίκαιο της Αναιρέσεως και αξιόλογη δικηγορική παρουσία στα Πολιτικά Δικαστήρια. Επίσης είναι νομικός σύμβουλος σε εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Μεταπτυχιακές σπουδές Master in Law στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και την Πνευματική ιδιοκτησία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary and Westfield College).

Ο παππούς του Γεώργιος Παραβάντης εκλέχτηκε πέντε φορές βουλευτής Αργολιδοκορινθιας και διετέλεσε Υπουργός παρά το Πρωθυπουργώ. Επίσης διετέλεσε και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Παράλληλα οι Νικόλαος και Κωνσταντίνος Παραβαντης διετέλεσαν δήμαρχοι Υσιών επί πολλά έτη. Εξάλλου ο Ευάγγελος Παραβάντης διετέλεσε επίσης νομάρχης Αρκαδίας με την Ένωση Κέντρου την περίοδο 1950-1960.

Στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου του 2005 μετείχε με τον Συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ , ως υποψήφιος Σύμβουλος (υποψήφιος Πρόεδρος Δημήτρης Βερβεσός) και υπήρξε πρώτος επιλαχών (6ος επί 25 υποψηφίων με 590 ψήφους). Το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε πέντε Συμβούλους.

Μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου ΔΣΑ.
Mέλος διαφόρων Επιστημονικών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Είναι Επίτιμος Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της ΠΑΕ Παναργειακός και με αρκετές αναφορές για την δράση του αυτή στον τοπικό Τύπο της Αργολίδος.

Έχει αρθρογραφήσει στα έντυπα του Δικηγορικού Συλλόγου, σε νομικά περιοδικά και σε ημερήσιες Αθηναϊκές εφημερίδες .
Παράλληλα έχει έντονη αρθογραφία σε όλες τις τοπικές εφημερίδες της Αργολίδας (Νέα της Αργολίδας, Δημοσιογράφος, Αργολική Ανάπτυξη, Φείδωνας, Αργολική Ενημέρωση) κτλ.

Μιλάει τρείς ξένες γλώσσες ( Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά ) και είναι παντρεμένος με την συμβολαιογράφο Αθηνών Μαργαρίτα Αναστασάκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ