ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιγοκλείνουν τους δρόμους στα μπλόκα οι Αγρότες τις Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. |




















 Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αργολίδα, οι οποίοι κρατούν επιφυλακτική στάση απέναντι στις νέες εξαγγελίες που έγιναν από την κυβέρνηση. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε κλείσιμο των δρόμων όπου έχουν στηθεί τα δύο μπλόκα στην Αργολίδα.

Στον κόμβο Ανυφίου 
Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Αγροκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδος με τα τρακτέρ τους κλείνουν εκ περιτροπής την Νέα επαρχιακή οδό Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος του Ανυφίου, ενώ η αστυνομία εκτρέπει την κίνηση των αυτοκινήτων από παράδρομους.
Σήμερα έγιναν και ομιλίες από αγρότες και συνδικαλιστές φορέων που τους στηρίζουν και στο τέλος της διαμαρτυρίας τους κράτησαν ενός λεπτού σιγή για συναδέλφους τους που δεν είναι στη ζωή.

Στον Ξεριά κόμβο Καρυάς
Αγρότες που παραμένουν από χθες στον κόμβο Καρυάς στον Ξεριά με παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έκλεισαν το δρόμο εισόδου της πόλης του Άργους στις 1:00 το μεσημέρι για 45 λεπτά της ώρας, κάτι που θα επαναλαμβάνουν σε τακτικά διαστήματα μέσα στην ημέρα για τα επόμενα 24ωρα.
«Δεν μας αγγίζουν οι νέες εξαγγελίες. Δεν λέμε ότι δεν θέλουμε να πληρώνουμε φόρους, αλλά δεν μπορεί να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Θέλουμε διάλογο από μηδενική βάση και πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πληρώνουμε φόρους», δηλώνουν οι αγρότες που ειναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τα μπλόκα για όσο χρειαστεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ