ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Θέλουν και οι πολίτες να γίνει το debate στο δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |


















 Από τις πρώτες κιόλας ώρες της (ας πούμε ) δημοσκόπησης που με πρωτοβουλία μας κάνουμε, για τον αν οι πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων βλέπουν θετικά την διεξαγωγή ενός debate με την συμμετοχή όλων των επικεφαλής υποψηφίων των δημοτικών παρατάξεων, ειναι ξεκάθαρο πως η συντριπτική πλειοψηφία τους θα ήθελε να πραγματοποιηθεί.

Μετά και την αποδοχή εκ των περισσοτέρων με δηλώσεις τους (μόνο ο κ. Πινάτσης δεν έχει πάρει θέση ακόμα επίσημα) στην πρόταση του Χρ. Γραμματικόπουλου, θεωρούμε πως η διεξαγωγή ενός τέτοιου εγχειρήματος ειναι περισσότερο από επιβεβλημένη.

Θα πρέπει λοιπόν οι επικεφαλής να έρθουν σε μια συνεννόηση, ορίζοντας ο καθένας έναν εκπρόσωπο, όπου θα αποφασισθεί ο τρόπος, ο τόπος και οι λεπτομέρειες της μετάδοσης του debate.

Το δύσκολο στο εγχείρημα, και μιλάμε εκ πείρας, ειναι η συνεργασία των τοπικών καναλιών που δεν εχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Αν αυτό δεν μπορέσει λυθεί, εμείς προτείνουμε την μετάδοση του debate από το ίντερνετ και το ραδιόφωνο, με την παρουσία κόσμου κατά την διεξαγωγή του, ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν όσο περισσότεροι πολίτες ενδιαφέρονται.

Τώρα για τους δημοσιογράφους (αν δεν συναινέσουν τα τοπικά κανάλια) μπορεί να δημιουργηθεί μια τράπεζα ερωτήσεων από τους πολίτες και με έναν συντονιστή κοινής αποδοχής που θα θέτει τα ερωτήματα να πραγματοποιηθεί αυτό το τόσο σημαντικό βήμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ναυπλιέων.

Εμείς θα είμαστε αρωγοί και προσφερόμαστε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί και να μεταδοθεί.

  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ