ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο της Περιφερειακής συμβούλου Γιούλας Λαπαθιώτη για την Ευαγγελίστρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:06:00 μ.μ. |

































 Μετά από την βοήθεια που έδωσαν οι δύο Βελγίδες φίλες της Περιφερειακής συμβούλου Γιούλας Λαπαθιώτη στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ήρθε νέα βοήθεια και πάλι από το Βέλγιο μέσω του Φιλελληνικού συλλόγου Βελγίου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ» που όταν ενημερώθηκαν αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τα συσσίτια με ένα ποσόν αρχικά και με στόχο να υπάρξει συνέχεια. Όλα αυτά οδήγησαν την Περιφερειακή σύμβουλο Γιούλα Λαπαθιώτη να προχωρήσει σε ευχαριστήρια επιστολή όπου αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστώ θερμά τον Φιλλεληνικό σύλλογο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ» που εδρεύει στην πόλη Bruge του Βελγίου για την άμεση ανταπόκρισή τους να προσφέρουν από το Ταμείο τους οικονομική ενίσχυση για τα συσσίτια του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον αγαπητό μου φίλο Gabriel Simoens, μέλος του συλλόγου που ευαισθητοποιήθηκε να προτείνει στο Δ.Σ. του συλλόγου οικονομική βοήθεια προς τους άπορους Ναυπλιείς.

Γνωρίζω ότι η σκέψη τους και η καρδιά τους βρίσκεται κοντά στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Τους μεταφέρω τις ευχαριστίες του πατέρα Ελευθέριου Μίχου, εφημέριου του Ναού, των εθελοντών των συσσιτίων και των συτιζομένων. “ Όπως ανέφερε η Κα Λαπαθιώτη η προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους στον Ι.Ν Ευαγγελιστρίας είναι τόσο σοβαρή που αποτελεί πλέον κίνητρο για να συμμετέχουν όλοι ώστε να αποδώσει η βοήθεια που θα καταθέσουν στο μέγιστο βαθμό. Άλλωστε στο σύνολο της η τοπική κοινωνία συμμετέχει με διάφορους τρόπους σε αυτή την κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η Περιφερειακή σύμβουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ