ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο Μάκης Μαραγκός πρωταθλητής στην κατηγορία του στο "Wabba world Nafplio 2014"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. |
 Ο Πατρινός Μάκης Μαραγκός για 2η συνεχόμενη φορά κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία του, στο "Wabba World 2014" που έγινε στο Ναύπλιο 14 και 15 Ιουνίου 2014, σε μια μάχη δύσκολη αφού ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός.

"Δεν μασάει" όμως ο Μάκης και με την στήριξη όλης της Πάτρας κατάφερε να ανέβει ψηλά στο βάθρο των νικητών σκορπώντας χαρά, που ένα "δικό" μας παιδί με πολύ πειθαρχία και προπόνηση (που πολλές φορές ξεπερνούσε τα ανθρώπινα όρια) παρουσίασε τον αψεγάδιαστο εαυτό του και κέρδισε το χειροκρότημα!
Περισσότεροι από 250, διεθνούς προβολής, αθλητές και αθλήτριες, από 20 διαφορετικές χώρες, μαζί με τις οικογένειές τους, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ναυπλίου, πήραν μέρος οι 4 πρώτοι της κάθε κατηγορίας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της 1ης Ιουνίου, που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Novotel, της Αθήνας!

Ακόμα ένα μετάλλιο για την συλλογή του, κέρδισε ο Μάκης που έχει κάθε λόγο να καμαρώνει και να επιμένει για το όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην λίστα με τους κορυφαίους του κόσμου!

Καθόλου άδικα ο Μάκης Μαραγκός έχει στην συλλογή του και ειδικό βραβείο καλύτερου ποζέρ. Μεταξύ άλλων στο Ναύπλιο, βραβεύτηκε και ο επαγγελματίας Πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ