ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου για την απεργία της Πρωτομαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη Πρωτομαγιάτικη Απεργία.

Με την φετινή Εργατική Πρωτομαγιά κλείνονται 5 χρόνια οικονομικής και κοινωνικής κατακρήμνισης δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, με διαρκείς επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες.

Το 8ωρο, η μόνιμη και πλήρης εργασία, δικαιώματα για τα οποία η εργατική τάξη πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος έχουν στην πράξη καταργηθεί.

Για τους Έλληνες εργαζόμενους η Πρωτομαγιά αποτελούσε και αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης, τιμής και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των δυνάμεων της εργασίας, των συνταξιούχων, των ανέργων που τα τελευταία χρόνια της κρίσης και των μνημονίων δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα.

Ο αγώνας των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Εδώ και τώρα άμεση κατάργηση όλων των αντεργατικών μνημονιακών νόμων, άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και άμεση επαναφορά του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ