ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προς την Ανθυπαστυνόμο Μαρία Ψαρούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | |
Συγχαρητήρια της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προς την Ανθυπαστυνόμο Μαρία Ψαρούλη
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, σχετικά με το συμβάν της 16-08-2017 σε δρόμο της Νέας Τίρυνθας Ναυπλίου, όπου σε τροχαίο ατύχημα είδαμε την συνάδελφο Ανθ/μο Ψαρούλη Μαρία του Τ.Τ.Ναυπλίου να προσφέρει απλόχερα την φροντίδα και την στοργή της, ηρεμώντας μέσα στην αγκαλιά της μωράκι που επέβαινε σε εμπλεκόμενο όχημα, αλλά και να επιλαμβάνεται ταυτόχρονα στο τροχαίο ατύχημα ως ανακριτικός υπάλληλος, θεωρεί υποχρέωση της να δώσει δημόσια τα συγχαρητήρια της στην εν λόγω συνάδελφο, για τον επαγγελματισμό της, λόγω του ότι είχε άψογη και υπεύθυνη θέση ως προς τα καθήκοντά της, καθώς και για το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. που ανέδειξε με την συμπεριφορά της, υπηρετώντας παράλληλα την ίδια χρονική στιγμή το λειτούργημα του αστυνομικού αλλά και τον ρόλο της μητέρας, συγκινώντας το Πανελλήνιο, κάνοντας όλους εμάς τους ένστολους συναδέλφους της υπερήφανους.


Το έργο της ΕΛ.ΑΣ. πολλές φορές εκτός από την αστυνόμευση, την ασφάλεια, την πρόληψη της εγκληματικότητας και την εφαρμογή των Νόμων, είναι και Ανθρώπινο και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα μέσα από το εν λόγω συμβάν, από την συμπεριφορά της αστυνομικού που εν ώρα υπηρεσίας, μέσα από αυτή την ενέργεια της επέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της εργαζόμενης μητέρας και του ένστολου, δίνοντας μαθήματα συμπεριφοράς προς μίμηση.

Για ακόμα μια φορά φάνηκε ο κοινωνικός χαραχτήρας της ΕΛ.ΑΣ. και γενικά όλων των ένστολων των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς όπως πολλαπλά έχουμε αναφέρει οι ένστολοι έχουν διπλή ταυτότητα, της εκτελεστικής εξουσίας ως όργανα αυτής, αλλά και ως πολίτες της κοινωνίας.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. παρά της ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό, οι υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις, με το απεριόριστο φιλότιμο που διαθέτουν, με αυταπάρνηση υπερβαίνουν εαυτούς για να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη ασφάλεια και αστυνόμευση στην κοινωνίας μας, δηλώνουμε δε ότι ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στους πολίτες, προστατεύοντας και εξυπηρετώντας αυτούς, σε κάθε κάλεσμά τους.

Λόγω των ημερών, ευχόμεθα η Παναγία μητέρα όλων, να είναι μαζί μας, διαφυλάσσοντας μας και δίνοντας υγεία, επουλώνοντας την οποιονδήποτε πληγή μας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ