ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Προσβλητική αποχώρηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης από τα εγκαίνια Πελοπόννησος EXPO στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. |
Προσβλητική αποχώρηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης από τα εγκαίνια Πελοπόννησος EXPRO στην Αργολίδα (βίντεο)
 Ως απαράδεκτη και προσβλητική χαρακτηρισαν πολλοί από τους παρευρισκόμενους, στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησο EXPO στην Αργολίδα, την συμπεριφορά του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Ππαδημητρίου, το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, να σηκωθεί και να φύγει αμέσως μετά την ομιλία του χωρίς να πεί σε κανέναν τίποτα και χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν.

Ο Υπουργός μετά την σύντομη ομιλία του και αφού έστησε τον κόσμο αρκετή ώρα καθώς καθυστέρησε να έρθει με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η έναρξη της τελετής του Αγιασμού και ενώ στο βήμα των ομιλιών βρισκόταν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ως εκπρόσωπος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη, ο κ Παπαδημητρίου χωρίς καμια προειδοποίηση σηκώθηκε και έφυγε κάνοντας μια πολύ σύντομη και βιαστική περιήγηση στα περιπτερά της έκθεσης μόνο με τον άνθρωπο της  προσωπικής του ασφάλειας και στην συνεχεια αποχώρησε.
Ο κ. Παπαδημητρίου σε ερώτηση μας κατά την διάρκεια της σύντομης περιήγησης του στην έκθεση μας απαντησε πως πρέπει να φύγει ενώ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον αντιπολιτευτικό λόγο του κ. Ανδριανού λέγοντας πως "εδώ δεν ήρθαμε να κάνουμε πολιτική, η ομιλία του κ. Ανδριανού ηταν απαράδεκτη."
Φυσικά ο κ Παπαδημητρίου δεν έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων όπως είχε σχεδιαστεί από τους διοργανωτές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχαιρετήσει τον κόσμο και τους επισήμους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ