Και πάλι ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν καθ΄οιονδήποτε τρόπο και συντέλεσαν στην επιτυχία. Πρωτίστως τα συγκροτήματα και τις αντιπροσωπείες των πόλεων του Ελληνισμού που μετείχαν του προγράμματος.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε όμως εκφράζοντας και την βαθιά μας λύπη για την απουσία καθ΄ όλο το τριήμερο όλων των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.
Καταγγέλλουμε αυτήν την συμπεριφορά καθώς και την έλλειψη κάθε ουσιαστικής βοήθειας από μέρους τους στην δύσκολη και δαπανηρή διοργάνωση αυτού του Φεστιβάλ.
Φαίνεται ότι παρακρατούν τα χρήματα για τα κατά ευφημισμών Φεστιβάλ του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ που θα μας πλασάρουν.
Την απάντηση όμως πρώτα από όλους έδωσαν οι χιλιάδες των Θεατών που κάθε βράδυ γέμιζαν τον χώρο της εκδήλωσης, τους οποίους και πάλι ευχαριστούμε θερμά.
Καλή Παναγιά σε όλους.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ





.webp)





(1).webp)

.webp)



