ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απολογισμός του 3ου Γενικού Λυκείου Άργους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. |
 Με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2011 – 2012 παρουσιάζουμε έναν απολογισμό στις πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχοπαιδαγωγικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Άργους.


13 Δεκεμβρίου 2011 ενημέρωση των μαθητριών του Σχολείου για το εμβόλιο του Καρκίνου του Τραχήλου από τη μαία κ. Χριστίνα Μπαρλιά.
Υπεύθυνη καθηγήτρια Κακαλιάγκου Μαρία

17 Δεκεμβρίου 2011 επίσκεψη στο Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Συγκέντρωση και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο «σπίτι» της Αρχαίας Κορίνθου.
Υπεύθυνη καθηγήτρια Σταματάκη Στυλιανή

21 Δεκεμβρίου 2011 διοργάνωση Μουσικής εκδήλωσης με την ορχήστρα του 3ου ΓΕΛ Άργους και συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Άργους , στην καφετέρια kadinsky. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του «Χαμόγελου του Παιδιού». Τα έσοδα της εκδήλωσης παραδόθηκαν στο <<σπίτι>> της Αρχαίας Κορίνθου.
Υπεύθυνη καθηγήτρια Σταματάκη Στυλιανή

23 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2011 οι μαθητές του σχολείου διοργάνωσαν ΒΑZARR στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, με έγκριση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και πουλώντας δημιουργίες που έφτιαξαν συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό που παρέδωσαν επίσης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Υπεύθυνη καθηγήτρια Σταματάκη Στυλιανή

21 Μαρτίου 2012, επισκέφθηκαν το Σχολείο ο ψυχολόγος MSc κ. Ηλίας Λιάντης και η παιδίατρος κ. Αναστασία Ζησούλη, ενημερωτές του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Οι επιστήμονες ενημέρωσαν υπεύθυνα το σύνολο του μαθητικού δυναμικού για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα – HIV/AIDS και τους διάφορους τύπους ηπατίτιδας, τους τρόπους πρόληψης και τις μεθόδους προφύλαξης από αυτά.
Υπεύθυνος καθηγητής Καχριμάνης Αναστάσιος

4 Απριλίου 2012, οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Άργους στήριξαν έμπρακτα το έργο του «Συλλόγου προστασίας του αγέννητου παιδιού – Η Αγκαλιά».Ο σύλλογος αυτός δραστηριοποιείται σε θέματα προστασίας του αγέννητου παιδιού βοηθώντας ηθικά και υλικά μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη προκειμένου να γεννηθεί και να αναπτυχθεί φυσιολογικά κάθε παιδί που χρειάζεται και ζητά την προστασία του. Οι μαθητές, συγκέντρωσαν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά και με χαρά τα παρέδωσαν στην πρόεδρο του συλλόγου η πρεσβυτέρα κ. Βαρβάρα Μεταλληνού, η οποία μαζί με τον ιατρό γυναικολόγο κ. Βασίλειο Μπέλλιο και άλλα μέλη επισκέφτηκαν το προκειμένου να παραλάβουν τη βοήθεια και να ενημερώσουν τους μαθητές για τη δράση του Συλλόγου αλλά και για ιατρικά θέματα σχετικά με την ανάπτυξη του εμβρύου, την κύηση, τη μητρότητα και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Υπεύθυνη καθηγήτρια Σταματάκη Στυλιανή
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ