ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Οι αυξήσεις της ΔΕΗ στο στόχαστρο της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. |
 Μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που εξοντώνει την μεσαία κοινωνική τάξη με την δραματική φορολογική επιβάρυνση από 50%, 80% έως και 420% έρχονται και οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης συνεχίζονται σπρώχνοντας την ελληνική οικονομία πιο βαθιά στην ύφεση και απομακρύνοντας τους εθνικούς στόχους για Ανάπτυξη-Απασχόληση-Κοινωνική Συνοχή .Οι στόχοι αυτοί δεν επιτυγχάνονται όταν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σηκώνουν υπέρμετρα το βάρος των φορολογικών στόχων , όταν αυξάνεται το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων , όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο εισόδημα για την τόνωση της ζήτησης δεν ενθαρρύνονται αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και χάνονται θέσεις εργασίας. Τα δε νοικοκυριά να αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος των συνεχών επιβαρύνσεων μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές ανάγκες τους , διαλύοντας τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Καθώς η διόγκωση της κρατικής ακρίβειας στραγγαλίζει Οικονομία και Κοινωνία το έτος 2013 αναμένεται να είναι πιο δύσκολο των προηγούμενων, με την ύφεση να φτάνει στο 3% και την ανεργία στο 26,5 %, καταστρέφοντας θέσεις εργασίας, επιχειρήσεις , νοικοκυριά. Η πολιτική της υπέρμετρης φορολογικής και φοροεισπρακτικής επιβάρυνσης των μικρομεσαίων στρωμάτων θα πρέπει άμεσα να σταματήσει καθώς οδηγεί στην καταστροφή του οικονομικού ιστού της χώρας αφαιρεί κάθε σκέψη και δυνατότητα ανάπτυξης και επενδύσεων και μας οδηγεί ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση.

Για την Ο.Ε.Β.Ε.Α
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ          ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ