ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Έληξαν τα επεισόδια στο κοινωνικό παντοπωλείο της "Πύλης Πολιτισμού" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. |
Έληξαν πριν από λίγο τα επεισόδια έξω από το κοινωνικό παντοπωλείο της "Πύλης Πολιτισμού" στο Ναύπλιο και αποχώρησαν οι ομάδες της Χρυσής Αυγής και οι φίλοι της Πύλης Πολιτισμού που έσπευσαν στο σημείο για συμπαράσταση.


Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα όταν κάποιος άπορος βγήκε από το κοινωνικό παντοπωλείο και φώναζε πως δίνουν φαγητό σε αλλοδαπούς και Αθίγγανους και όχι σε Έλληνες.
Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι ακριβώς απέναντι και όπως είναι φυσικό έγινε αντιληπτός από τα μέλη της οργάνωσης που δεν άργησαν να πάνε έξω από το κοινωνικό παντοπωλείο και να ζητήσουν εξηγήσεις.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ειδοποίησαν την αστυνομία όπου έσπευσε με δυνάμεις και τον ίδιο τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας κ.Αλεξανδρόπουλο.
Μετά από αρκετή ώρα με αντεγκλήσεις και συνθήματα, τα πνεύματα ηρέμησαν και το επεισόδιο έληξε, τουλάχιστον προς το παρόν.

Τα μέλη του κοινωνικού παντοπωλείου επισημαίνουν πως υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να πάρει κάποιος τρόφιμα από τον σύλλογο, με κορυφαία την ύπαρξη παιδιού στην οικογένεια και η προσκόμιση της φορολογικής δήλωσης. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ