ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα των "Λευκών γάμων" - Ρεπορτάζ στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. |
 Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ALPHA, ότι το κύκλωμα «λευκών γάμων» είχε παντρέψει δύο φορές με αλλοδαπούς μία γυναίκα από την Αθήνα. Η Αναστασία Ράπτη ηρθε την Παρασκευή στο Ναύπλιο, προκειμένου να βρει μια άκρη με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Το κύκλωμα έχει στη κατοχή του ακόμα και σφραγίδες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Το πλέον ανησυχητικό όμως είναι, ότι κανείς από τους δημοσίους υπαλλήλους από τα χέρια των οποίων πέρασαν τα πλαστά έγγραφα, δεν παρατήρησε ότι υπήρχε σε υπεύθυνη δήλωση σφραγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, που καταργήθηκε πριν από 2 χρόνια.

Ακόμη, κανείς δεν παρατήρησε, ότι η ταυτότητα της υποτιθέμενης νύφης έφερε όνομα… συζύγου. Και όμως και ο αλλοδαπός που φέρεται να νυμφεύθηκε την κ. Ράπτη, με το που κατέθεσε τον ολοκληρωτικά πλαστό φάκελο στον Δήμο Ναυπλίου, αυτομάτως πήρε και τη βεβαίωση, που ισοδυναμεί με προσωρινή άδεια διαμονής.

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλάει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος και ο προϊστάμενος υπάλληλος της υπηρεσίας αλλοδαπών του Ναυπλίου.


www.alphatv.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ