ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδιαίτερα υψηλού οικονομικού επιπέδου τουρισμός με τα κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. |
 Ιδιαίτερα υψηλού οικονομικού επιπέδου τουρίστες έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο, αν και οι περισσότεροι από εμάς αυτό δεν το αντιλαμβανόμαστε, γιατί απλά δεν έχουμε εικόνα της χλιδής μέσα στην οποία ζουν κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας τους οι άνθρωποι που επισκέπτονται την πόλη και βέβαια δεν γνωρίζουμε τι πληρώνουν για να συμμετάσχουν σε αυτή.

 Η οικονομική (ένεση) που δίνουν πάντως στους επιχειρηματίες του Ναυπλίου άλλα ακόμα και στους  ιδιοκτήτες ταξί κατά την επίσκεψη τους στην πόλη είναι δεδομένη, ενώ θα πρέπει να πούμε πως ο "αγώνας" του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σ. Μαρίνου για το λιμάνι, αυτόν ακριβώς το σκοπό έχει, την αύξηση των αφίξεων τέτοιου επιπέδου τουριστών στο Ναύπλιο.
Με αφορμή λοιπόν τον κατάπλου χθες ενός ακόμα κρουαζιερόπλοιου ανοιχτά του Ναυπλίου, σας παρουσιάζουμε λίγες άλλα εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Ms Ryndom της Holland America Line που βρίσκετε ακόμα και σήμερα στο Ναύπλιο.
 Όπως και τα υπόλοιπα πλοία της Holland America, έτσι και το ms Ryndam προσφέρει εκτός από ένα άνετο ταξίδι στους επιβάτες του και ένα μοναδικό θέαμα, αφού στεγάζει πολλά έργα τέχνης και αντίκες που δίνουν φόρο τιμής στις πρώτες Ολλανδικές εξερευνήσεις!
 Τα πρώτα 2 επίπεδα του κεντρικού καθιστικού ενώνονται με μία σκαλιστή ξύλινη σκάλα ενώ στο επάνω επίπεδο μια ορχήστρα με βιολιά συνοδεύουν το γεύμα σας κατά τη διάρκεια του δείπνου! Το Vermeer Show Lounge, το οποίο ονομάστηκε έτσι από τον Ολλανδό ζωγράφο του 17ου αιώνα, έχει ως θέμα τις τουλίπες ενώ συνδυάζει φωτισμό και ήχο τελευταίας τεχνολογίας!
 Απολαύστε τον cappuccino σας στο Java Café, δείτε τη ταινία που σας αρέσει στο Wajang Theater ή χαλαρώστε δίπλα από την πίσίνα Lido κάτω από έναν γυάλινο θόλο! Υπάρχει και δεύτερη πισίνα καθώς και 2 γήπεδα τένις ενώ στο Ocean Spa μπορείτε να πιείτε έναν δροσιστικό χυμό στο juice bar, να χαλαρώσετε με ένα μασαζ ή στη σάουνα!
Το ms Ryndam ανακαινίστηκε το 2010, μετατρέποντας 16 από τις καμπίνες του σε Spa Staterooms ενώ σε όλες τις καμπίνες έγιναν αλλαγές στις επιπλώσεις και υφάσματα.
Στο ms Ryndam υπάρχουν πολλά μέρη για διασκέδαση! Στο “Showroom at Sea”, το κεντρικό καθιστικό που εκτείνεται σε 3 ορόφους πραγματοποιούνται παραστάσεις κάθε βράδυ με άρωμα από Broadway, πολλούς ταλαντούχους μουσικούς, χορευτές, κωμικούς, μάγους και τραγουδιστές! Επίσης, στο ms Ryndam υπάρχουν πισίνες, casino, εγκαταστάσεις για νέους, γυμναστήριο αλλά και πολλά bars όπως το Crow's Nest και το Explorer's Lounge.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ