ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Κρήτη έγινε αισθητός και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:06:00 μ.μ. |
 Υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα είναι ο πρώτος απολογισμός από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε έντεκα λεπτά μετά τις 4 στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης και έγινε αισθητός σε όλη την Πελοπόννησο και στην Αθήνα, ενώ οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου και του Άργους αναστατώθηκαν από την δόνηση.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας η δόνηση είχε μέγεθος 6,2 Ρίχτερ.

Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα στην Κρήτη ενώ οι πολίτες βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Η σεισμική δόνηση ήταν πολύ αισθητή και μεγάλης διάρκειας και την ένιωσαν ακόμα και οδηγοί οχημάτων που βρίσκονταν σε κίνηση.

Σύμφωνα με τα ανανεωμένα στοιχεία του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 64 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων ενώ η δόνηση είχε εστιακό βάθος 47 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νομό Χανίων, στους νομούς Ρεθύμνου και Ηρακλείου και στα νησιά των Κυκλάδων.

Αναγνώστες αναφέρουν πως ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ακόμη και μέχρι την Πρέβεζα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ