ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία το Bar Room στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |























 Για μια ακόμη χρονιά θα κερδίσει το θρόνο του βασιλιά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης το Bar Room  όπου από Πέμπτη έως Κυριακή υποδέχεται το κόσμο του Ναυπλίου και τον γύρω περιοχών προσφέροντας κέφι διασκέδαση με καλές τιμές.

Αυτό που κυριαρχεί μέσα στο Bar είναι τα χαμόγελα η ωραίες παρουσίες και η καλή διάθεση όλων κάτι σπάνιο βέβαια για την σημερινή εποχή λόγο οικονομικών δυσκολιών.
Και φέτος το Bar Room έχει προγραμματίσει πολλά event για την χειμερινή περίοδο αλλά και πολλά live. Ενώ κάθε Κυριακή η καθιερωμένη Ελληνική βραδιά με το γνωστό πιατοπόλεμο όπου στα Decks ο Βαγγέλης Μανιφάβας ( ASSOTOS )δίνει τον καλύτερο του εαυτό και το μόνο που αναζητά είναι να βλέπει το κόσμο να χορεύει και να φεύγει με ένα χαμόγελο.
Το Room Bar είναι ένας χώρος σε κεντρικό σημείο του Ναυπλίου και μάλιστα είναι πλέον γνωστό στους επισκέπτες της πόλης. Η πορεία του μέχρι στιγμής είναι ανοδική και το μόνο που επιζητούν η ιδιοκτήτες και το προσωπικό είναι να περνά ο κόσμος καλά με καλές τιμές και με καθαρά ποτά.
Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πάντα να μας κάνει να περνάμε καλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές και να κατακτήσει για μια χρονιά ακόμη τον τίτλο του βασιλεία στην διασκέδαση του Ναυπλίου.
Για τις Αργολικές Ειδήσεις
ρεπορτάζ Τάκης Μάζος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ