ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση για την επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδίου από τον σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 μ.μ. |
 Με την ευκαιρία του εορτασμού της ιστορικής επετείου της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 23η Νοεμβρίου λαμπρή εκδήλωση στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Ιωάννης Αντωνίου Παναγιωτόπουλος, Λέκτορας Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας – Γεν. Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης.
Στην εκδήλωση συμμετείχε το Μικτό Πολυφωνικό σχήμα της Χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου υπό την διδασκαλία –Διεύθυνση του Αρχιμουσικού –Μαέστρου Θεοδοσίου Αντωνιάδη.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος Συλλόγου «ο Παλαμήδης» κ.Γ.Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α. Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Πρόεδρος Συλλόγου απανταχού Ναυπλιέων «ο Ναύπλιος» και ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ζατουνιτών.
Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν,ο υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γ.Ανδριανός,ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Σ.Περάκης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλος, ο πρώην δήμαρχος  Ναυπλίου και βουλευτής Αργολίδας Γ.Τσούρνος, οι πρώην Νομάρχες Αργολίδας Δ. Σαραβάκος και Β. Σωτηρόπουλος και οι στρατιωτικές αρχές του Νομού.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ