ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Δημήτρης Πατούρας υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 μ.μ. |
 Με δεδομένη την οικονομική κρίση, τα αδιέξοδα, τα άγχη, τις ανασφάλειες και την τραγική καθημερινότητα που βιώνουμε, πιστεύω βαθιά στη θετική συμβολή του Δημήτρη Κωστούρου, στο όραμα του για τη σωστή διαχείριση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Ναυπλιέων. Οι ικανότητες, το ήθος, ο ρεαλισμός, η εμπειρία και η ανθρωπιά, που συνθέτουν την προσωπικότητα του υποψηφίου δημάρχου, με ώθησαν χωρίς ενδοιασμό να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο του σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας.
Η επίλυση των προβλημάτων του δήμου Ναυπλιέων που θα συμβάλουν στη μεγαλύτερη ανάπτυξη του δήμου μας, αναμφίβολα θα έχει πρωταγωνιστές την ηγετική φυσιογνωμία του νύν δημάρχου, τις ικανότητες και εμπειρίες των παλαιοτέρων και τις φρέσκιες ιδέες και θέσεις των νέων δημοτικών συμβούλων.

Η κυρίαρχη αντίληψη του Δημήτρη Κωστούρου, όπως διατυπώθηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΕΡΑ», ότι για μια δυναμική και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση βασικός μοχλός είναι η ενεργοποίηση και συστράτευση όλων των δημοτών και ειδικά των νέων με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Για τη λύση των προβλημάτων απαιτούνται βούληση, ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις, ολιστική προσέγγιση και σε βάθος γνώση των τοπικών προβλημάτων και όχι παθητικότητα, λαϊκισμός και στείρας αντιπολιτευτικός λόγος.

Αυτές οι σκέψεις με οδήγησαν στην απόφαση να συμπαραταχθώ με τον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Η μόνη μου φιλοδοξία είναι να συμβάλω στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού, να φανώ χρήσιμος στους συνδημότες μου και να δικαιώσω τον επικεφαλή του συνδυασμού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

Προσβλέπω στη στήριξη και τη συνεργασία σας.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ : ΠΑΤΟΥΡΑΣ

ΟΝΟΜΑ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΡΟΝ.ΓΕΝΝ. : 26-07-1984

ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Τριάδα και φοίτησα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο ) του χωριού μου. 

Το έτος 2002 έλαβα μέρος με επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και φοίτησα στη Σχολή Αστυνομίας τα έτη 2002-2004. Αποφοίτησα από τη σχολή και έκτοτε υπηρετώ σαν αστυνομικός σε μάχιμες υπηρεσίες της Αττικής.

Από την παιδική και εφηβική μου ηλικία συμμετείχα ενεργά στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του πρώην δήμου Μιδέας. Επειδή πιστεύω ότι το ιδεώδες του αθλητισμού μπορεί να προάγει τον πολιτισμό στην ευρύτερη έννοια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ