ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ακόμα μια εξαιρετική παρουσία της χορωδίας "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |




















  Η πρόσφατη εκδήλωση της χορωδίας "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ" σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωσνσταντίνου Ρούτουλα για την Εθνική Παλιγγενεσία που πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό Ναυπλίου την 25η Μαρτίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε ευμενή σχόλια από το πολυπληθές ακροατήριο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Το μουσικό προγραμμα είχε τρία μέρη: Στο πρώτο παρουσιάσθηκε το παιδικό χορωδιακό τμήμα, το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.
Στο δεύτερο μέρος , το τμήμα χορωδίας ενηλίκων και στο τρίτο ο διακεκριμένος μονωδός, Άρχων Υμνωδός της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και Πρωτοψάλτης κ. Γεώργιος Χατζιχρόνογλου, ο οποίος ερμήνευσε με εξαιρετικό και ηδυμόλιτο τρόπο άσματα για την παλιγγενεσία και τους αγώνες των επαναστατημένων Ελλήνων.
Ας σημειωθεί ότι τα χορωδιακά τμήματα - παιδικό και ενηλίκων σε διδασκαλία του καθηγητή και χοράρχη Κωσταντίνου Ρούτουλα λειτουργούν εντελώς δωρεάν εδώ και 21 χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας μουσικές εκδηλώσεις στην πόλη του Ναυπλίου, στην Αργολίδα και την ευρύτερη περιφέρεια.

Έχουν αγκαλιαστεί από το πλατύ κοινό που πάντοτε προστρέχει αθρόο στις εκδηλώσεις και τέρπεται με τα βυζαντινά, παραδοσιακά, δημοτικά αλλά και νεότερα έντεχνα και λαϊκά ηχοχρώματα της χορωδίας "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ "

Όποιος επιθυμεί μπορεί δωρεάν να συμμετέχει στις πρόβες και τα μαθήματα της χορωδίας, στο παιδικό τμήμα αφ΄ενος και στο τμήμα ενηλίκων αφ΄ετέρου. Το πρόγραμμα για το παιδικό τμήμα ειναι κάθε Παρασκευή και ωρα 6μ.μ - 7μ.μ Για τους ενήλικες κάθε Δευτέρα 8μμ και Πέμπτη 7μμ. στην ισόγεια αίθουσα της οδού Καλαμάτας 4 στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ