ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιάννης Μπαλαμπάνης: Θα είμαι δίπλα στον Δ.Κωστούρο για την Επόμενη Μέρα του Δήμου μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |




























 Θέλω , να ευχαριστήσω θερμά τους 381+ 1(η δική μου) συμπολίτες μου Αναπλιώτες για την επιλογή τους να με ψηφίσουν,προσπαθώ με όλα τα μέσα ,ηλεκτρονικά, γραπτό τύπο και όπου είναι δυνατό με προσωπική επαφή, να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!.

Ψηφίζοντας κάποιον, εμπιστεύεσαι λίγο από το μέλλον σου και αυτή η εμπιστοσύνη που μου δείξατε είναι μεγάλη ευθύνη για μένα.

Η μη εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν σημαίνει ότι θα μείνω αμέτοχος στην προσπάθεια του Δημήτρη Κωστούρου για την Επόμενη Μέρα του Δήμου μας. Θα είμαι δίπλα του , εφόσον με χρειαστεί, αλλά και απέναντι, αν δεν προχωρήσουν αυτά που προεκλογικά, υποσχεθήκαμε.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον ειλικρινή και τίμιο,θέλω να πιστεύω, αγώνα μας.

Εύχομαι στους εκλεγμένους καλή δύναμη και κουράγιο, ευνόητο είναι ότι θα είμαι δίπλα τους, αν το θελήσουν, για κάθε δυνατή βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, την οικογένεια του αδελφού μου, τους πολύ κοντινούς αδελφικούς φίλους (ξέρουν αυτοί) που με πολύ αγάπη και πάθος με στήριξαν αλλά και όλους εσάς, παλιούς και νέους φίλους!

Όλοι εσείς, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείξατε, είναι το μεγάλο κέρδος μου από την συμμετοχή μου, στις Δημοτικές εκλογές.

Κλείνοντας εύχομαι από καρδιάς να έχουμε όραμα, δύναμη, ελπίδα για το καλύτερο και προπάντων υγεία!

Με εκτίμηση
Γιάννης Μπαλαμπάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ