ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Νέος πρόεδρος στον Παναργειακό ο Ιταλός επιχειρηματίας Λεονάρντο Κουράτολο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. |




















Δελτίο τύπου

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναργειακού Α.Π.Ο , αφού δεν εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε την στήριξη από ντόπιους οικονομικούς παράγοντες της συνέχισης αυτής της πορείας για τη νέα περίοδο που έρχεται , αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας του επιχειρηματία κ. Λεονάρντο Κουράτολο ο οποίος και είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου μας .

Η συνεργασία αποφασίστηκε μετά τις διαβεβαιώσεις του νέου προέδρου ότι στόχος είναι η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδος μας για την άνοδό της στην Β’ Εθνική και γι’ αυτό το λόγο στεκόμαστε όλοι ενωμένοι στο πλευρό του .

Ο Πρόεδρος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και κατοικεί οικογενειακώς στην Αθήνα . Δραστηριοποιείται επαγγελματικά , έχοντας έδρα την Αθήνα , στα Βαλκάνια , την Βραζιλία ενώ συχνά είναι τα επαγγελματικά του ταξίδια στην πατρίδα του , την Ιταλία . Αγαπάει το ποδόσφαιρο και το Άργος και αυτά είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ομάδας μας .

Η ενημέρωση των κινήσεων της νέας διοίκησης για την στελέχωση και οργάνωση της ομάδας θα είναι συνεχής με δελτία τύπου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις facebook : Παναργειακός Α.Π.Ο. και στο site μας , έτσι ώστε να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση των οπαδών της ιστορικής ομάδας μας .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ