ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Φιλοθέη Χασάπη: H 19χρονη από το Άργος που στέφθηκε Star Μακεδονίας - Θράκης 2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
 Η 19χρονη Φιλοθέη Χασάπη από το Άργος κατάφερε να στεφθεί Star Μακεδονίας - Θράκης 2014 στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν πριν από μερικές ημέρες με ιδιαίτερη επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη.

Η ενασχόληση με το μόντελινγκ -παράλληλα με τις σπουδές της στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής των ΤΕΦΑΑ στην Θεσσαλονίκη- είναι ένα ακόμη στοίχημα στη ζωή της. Αλλωστε η ίδια θέλει να πραγματοποιεί κάθε στόχο που βάζει.
Ένας τέτοιος στόχος ήταν και το κεφάλαιο «τηλεόραση», με τη γλυκιά Φιλοθέη να υλοποιεί το όνειρό της να βρεθεί σε επαγγελματικό επίπεδο σε τηλεοπτικό στούντιο.
Μπορεί η μέρα της να είναι γεμάτη, όμως βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο να παρουσιάζει την αθλητική εκπομπή «Foul ποδόσφαιρο» στο κανάλι Europe One.
Η ίδια ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που γοητεύονται από τη «στρογγυλή θεά» και θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που μπορεί να συνδυάζει τη αγάπη της για το ποδόσφαιρο με μια τηλεοπτική εκπομπή.
Οδηγεί Smart, ακούει ελληνική μουσική, διασκεδάζει στα  μπαράκια με τις φίλες της και της αρέσουν οι εκδρομές με ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ