ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

"Άλλη Πρόταση" : Σε κλίμα όχι και τόσης συναίνεσης η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. |





















  Σε κλίμα όχι και τόσης συναίνεσης κύρια από την πλειοψηφία του δήμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου στις 11.00 η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου ΝΑΥΠΛΙΈΩΝ και η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ας σημειώσουμε ότι η συμμετοχή της αντιπολίτευσης καθορίζεται από το νόμο.

Ας θυμηθούμε όμως ότι επί 20 χρόνια η Πρωτοβουλία δημοτών Ναυπλίου παλαιότερα αλλά και η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ πρότεινε σταθερά διαπαραταξιακό προεδρείο αλλά οι πλειοψηφίες του δήμου δεν τον δέχτηκαν ποτέ μέχρι που το καθόρισες αναγκάστηκα ο νόμος.

Στην οικονομική επιτροπή και στην επιτροπής ποιότητας ζωής. ο αριθμός των μελών της πλειοψηφίας και της πλειοψηφίας καθορίζεται από το νόμο. Για το δήμο Ναυπλιέων στα οχτώ μέλη των επιτροπών πέντε είναι της πλειοψηφίας και τρία της μειοψηφίας. Ενδιαφέρον είναι η στάση συνολικά της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της πλειοψηφίας της που δεν απέκλεισε από την συμμετοχή σε επιτροπή κανένα συνδυασμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ