ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Κινδυνεύουν να πέσει η στέγη του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου στα κεφάλια τους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |




















Τον σταυρό τους κάνουν πριν μπουν μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου οι υπάλληλοι που εργάζονται σε αυτό καθώς η στέγη του κτιρίου ειναι έτοιμη να πέσει στα κεφάλια τους.
Στάση εργασίας πραγματοποίησαν και σήμερα από τις 8 έως τις 10 το πρωί οι δικαστικοί υπάλληλοι στο Ναύπλιο διαμαρτυρόμενοι για την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκετε το διατηρητέο κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου.
Ο υπάλληλοι κάνουν λόγο για τον κίνδυνο που διατρέχουν καθώς εργάζονται μέσα σε ένα κτίριο το οποίο έχει πρόβλημα και χρήζει συντήρησης καθώς η παλαιότητα του έχει κάνει εμφανή τα σημάδια της σε πολλά γραφεία και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ζωή τους.
Ενδεικτικά αναφέρουν πως κατά την χθεσινή βροχόπτωση το κτίριο πλημμύρισε και σε κάποια γραφεία τα ταβάνια έτρεχαν νερό με αποτελεσμα οι υπάλληλοι να αναγκαστούν να εργαστούν στους διαδρόμους, ενώ και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές τέθηκαν εκτός λειτουργίας καθώς ακόμα και από τις πρίζες του ηλεκτρικού ρεύματος έβγαιναν νερά.
Οι υπάλληλοι τονίζουν ακόμα και το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των πολιτών που προσέρχονται στο δικαστήριο καθώς υπάρχουν πολλά περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς, τσακωμών ακόμα και αιματοχυσίας που έχουν σημειωθεί μέσα στο κτίριο.
Η πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Ναυπλίου κ. Σταυρούλα Μαγκλάρα μίλησε στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων για την διαμαρτυρία και τους λόγους που ανάγκασαν τους δικαστικούς υπαλλήλους στην στάση εργασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ