ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Έκλεισε το εστιατόριο «Νούφαρα» στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
 Σε ένα όψιμο νεοκλασικό κτίσμα με ιδιαίτερα ψηλό ισόγειο, σοφίτα και δώμα, όπου στεγάστηκε για δεκαετίες το περίφημο αριστοκρατικό «Μεγάλο Καφενείο» του Σμυρναίου, από το 1974 μέχρι και σήμερα παραμονές του 2015, λειτούργησε το εστιατόριο-cafe με την ονομασία «Νούφαρα».
Δυστυχώς όπως μαθαίνουμε η διεύθυνση της επιχείρησης κατέληξε στην απόφαση να κλείσει το κατάστημα, που για 40 χρόνια συνέδεσε την παρουσία του με την πλατεία Συντάγματος και η επιτυχημένη πορεία του, σταθερά πάντα υπό την διεύθυνση του κ. Ζερβού που τα τελευταία χρόνια ενισχύθηκε και από την νέα γενιά, αναγκάστηκε λόγω της κρίσης και του υψηλού μισθώματος να βάλουν τίτλους τέλους, στο εστιατόριο σύμβολο της πολυσύχναστης πλατείας, ενώ σήμερα φορτηγά μετέφεραν τον εξοπλισμό του. 
Στο όμορφο νεοκλασσικό κτίριο η ατμόσφαιρα ήταν πάντα ζεστή – οικογενειακή και ο χώρος απλός – κομψός, υποδέχονταν φιλόξενα τους επισκέπτες από το πρωϊ έως αργά το βράδυ, για πρωϊνό ή καφέ με θέα το Παλαμήδι, για γεύμα στην όμορφη πλατεία ή δείπνο με τη συνοδεία ήρεμης μουσικής από το πιάνο.
Γεύσεις ελληνικές – σπιτικές, ιταλικές σπεσιαλιτέ, πίτσες και δημιουργίες με ζυμαρικά προετοιμάζονταν καθημερινά με φρέσκα υλικά και την ποιότητα της μεσογειακής κουζίνας. Το μεράκι για το καλύτερο, από τα ψωμάκια, την φρέσκια πίτσα, έως τα υλικά και τα παγωτά, παραγωγή όλα του καταστήματος με τα αγνότερα υλικά, είχαν κερδίσει για δεκάδες χρόνια τους Ναυπλιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.
Οι άνθρωποι που εργάζονταν στα «Νούφαρα» προσπάθησαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση, βασιζόμενοι στην φιλοσοφία της διεύθυνσης ο πελάτης είναι φιλοξενούμενος και φίλος!

Από τα Νούφαρα περάσαν πολλές γενιές Ναυπλιωτών, από παιδιά Γυμνασιακής ηλικίας, μέχρι που έκαναν οικογένειες και τα παιδιά τους συνέχιζαν να είναι θαμώνες του καταστήματος.

Κύριε Χαραλάμπη ευχαριστούμε και καλή τύχη!

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο κτίριο θα ανοίξει καινούργιο κατάστημα υπό νέα διεύθυνση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ