ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Καλύτερο από ποτέ το φετινό γλέντι του Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. |
































 Τα γλέντια που διοργανώνει το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού είναι πάντα διαφορετικά από όλα τα άλλα. Σε αυτά, οι καλεσμένοι δε χορεύουν με μουσική από CD ούτε με αμφίβολης ποιότητας μουσικά (υπο)προϊόντα που, θεωρητικά, παράγουν χορευτικό ήχο.

Γλεντούν με αυθεντική ελληνική μουσική και ζουν τη μοναδική στιγμή που ο μουσικός μπαίνει στη μέση του κύκλου και επικοινωνεί με τον χορευτή ακολουθώντας κάθε του βήμα, κάθε του κίνηση, κάθε του ανάσα. Για να έχουν τα μέλη του αυτή την ευκαιρία, το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού καλεί κάθε χρόνο βιρτουόζους μουσικούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το φετινό γλέντι ήταν αφιερωμένο στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας, γι' αυτό και η πρόσκληση που πήραμε μας υποσχόταν ένα γλέντι με ήχο χάλκινο. Κλαρίνο, τρομπέτα, κρουστά και πλήκτρα...απογειώθηκαν στα χέρια των τεσσάρων εξαιρετικών μουσικών και απογείωσαν μαζί τους όλους εμάς. Μέλη του Εργαστηρίου και θιασώτες του ελληνικού παραδοσιακού χορού δήλωσαν, χορεύοντας για ώρες, την αγάπη τους στην ελληνική μουσική και την πίστη τους στη δύναμή της να "μεθά" όσους έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν στην αυθεντική της μορφή.
Οι άνθρωποι του Εργαστηρίου μας χάρισαν ό,τι υποσχέθηκαν: ένα γλέντι με ήχο καθάριο. Με ήχο ελληνικό. Νιώσαμε, αλήθεια, τυχεροί όσοι βρεθήκαμε εκεί την περασμένη Κυριακή και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την επόμενη χρονιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ