ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα και... party shopping

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. |
εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολείων που καταλήγουν στο τέλος σε party shoping σε καταστήματα των Αθηνών



















 Αυτή η ιστορία με τις εκπαιδευτικές εκδρομές των σχολείων που καταλήγουν στο τέλος σε party shoping σε καταστήματα των Αθηνών συνεχίζεται χωρίς κανείς να αντιδρά, αλλά και όταν κατά καιρούς κάποιοι αντιδρούν, φαίνεται πως το αυτί των καθηγητών που οργανώνουν αυτές τις εκδρομές δεν ιδρώνει.

Πρόσφατο χθεσινό περιστατικό με Λύκειο του Ναυπλίου που πήγε εκπαιδευτική εκδρομή στην βουλή των Ελλήνων και στο τέλος τα παιδιά είχαν όλο το χρόνο, αφού τα ξαμόλησαν στην Έρμου, να ψωνίσουν.

Την ώρα που όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τονωθεί η κατακρεουργημένη εμπορική κίνηση στα τοπικά καταστήματα, κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το έγκλημα που κάνουν στην τοπική οικονομία.

Την ώρα που οι δήμοι σπαταλούν χιλιάδες ευρώ για εκδηλώσεις αυτές τις γιορτινές μέρες, με απώτερο σκοπό και την τόνωση στην κίνηση των καταστημάτων, οι υπεύθυνοι των σχολείων οδηγούν τα παιδιά στα εμπορικά κέντρα των Αθηνών για ψώνια.

Έτσι χθες οι μαθητές που γύρισαν από την εκπαιδευτική τους εκδρομή είχαν και από μία τσάντα εμπορικού καταστήματος της Ερμού.

Αυτό ειναι αλληλεγγύη στο εμποράκο της επαρχίας που φτύνει αίμα για να επιβιώσει...;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ