ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γ. Γαβρήλος: Οι επιλογές για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν στενά κομματικές
























 Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ και το θετικό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών, θεώρησα αυτονόητη την διαθεσιμότητά μου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη από ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες και από πρόσωπα που θα τον ενισχύσουν πολιτικά και εκλογικά μπροστά στην κρίσιμη δοκιμασία των εκλογών, αλλά πολύ περισσότερο μπροστά στην δοκιμασία της διακυβέρνησης της χώρας.

Η άποψη της ηγεσίας για διεύρυνση και συμμαχίες δεν βρήκε ανταπόκριση στην οργανωμένη βάση του κόμματος. Δυστυχώς, οι επιλογές για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου, υπήρξαν στενά κομματικές και δεν δίνουν την δυνατότητα στην κοινωνία και στο εκλογικό σώμα να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και να εκφράζεται μέσα και από έναν υποψήφιο που δεν θα ανήκει στην οργανωμένη και παλιά εκλογική βάση του 3%.

Το φαινόμενο των εκλογών του 2012 οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν λάβει λιγότερες ψήφους από τα ασταύρωτα ψηφοδέλτια του κόμματος δεν πρέπει να συμβεί και το 2015, που το κόμμα θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας. Σίγουρα κάτι τέτοιο, θα ήταν πρόβλημα για την πορεία διακυβέρνησης και υλοποίησης του πολιτικού του σχεδίου, εφόσον γίνει και σ’ αυτές τις εκλογές.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι κοντόφθαλμες λογικές που επικράτησαν στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων θα μείνουν στην άκρη, μπροστά στην σοβαρότητα και την ιστορικότητα της διακυβέρνησης της χώρας από την Αριστερά.

Θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο και με την παράταξη που εξελέγην, υπηρετώντας τις προτάσεις και το πολιτικό σχέδιό της.

Θα στηρίξω την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα, με την ελπίδα ό,τι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ