ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

1-1 ο Πανναυπλιακός με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 μ.μ. | | |
Τα μικρά Λιοντάρια όπως τα αποκάλεσε ο προπονητής τους Γιάννης Νενεκούμης, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παοκ Κουτσοποδίου σε 1-1 και ενώ έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα ημίχρονο σχεδόν, από το 50’.

Ο Δημήτρης Μπατάκος ξεκίνησε με αλλαγές το σημερινό παιχνίδι σε σχέση με το νικηφόρο με την Κορωνίδα Κοιλάδας. Δεν έπαιξαν οι Σαρρής και Καζάς από την αρχή αλλά και ο Μπόμπος. Θέση στην αρχική ενδεκάδα κέρδισε ο Μουζακιώτης που την προηγούμενη αγωνιστική είχε περάσει σαν αλλαγή με την Κορωνίδα και είχε σημειώσει και τα δύο γκολ της νίκης. 
Ο Γιάννης Νενεκούμης στερήθηκε των υπηρεσιών του Φώτη Παπσαράντου και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ρόζης. Επίσης ο έτερος Παπασαράντος ( Πέτρος) μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι αφού προερχόταν από τραυματισμό.

Ο Πάοκ ήθελε το παιχνίδι πάρα πολύ για βαθμολογικούς λόγους και ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 45’ με τον Δήμα και ενώ η φάση ξεκίνησε από φάουλ που έδωσε ο κ. Κόλλιας και φωνάζουν οι γηπεδούχοι ότι δεν υπήρχε. Τελικά το βίντεο δικαιώνει τον διαιτητή της αναμέτρησης αφού υπάρχει παράβαση.Το ημίχρονο θα τελειώσει με το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά από φάσεις και κατοχή μπάλας θα είναι μοιρασμένο.Στην επανάληψη ο Μιχαλόπουλος θα αποβληθεί στο 50’ από τον κ. Κόλλια και ο Πανναυπλιακός θα μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές. 
Και αν κάποιος περίμενε πως η ομάδα του Ναυπλίου θα καταρρεύσει μετά την αποβολή και θα δεχθεί κι άλλο γκολ , αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα όσο το παιχνίδι πηγαίνει προς το τέλος να ψάχνουν την μία και μοναδική φάση που θα τους έφερνε το γκολ. 

Τελικά και αφού προηγουμένως ο Μπλάτσος είχε σημαδέψει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρόζη, ο Παπασαράντος, η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Νενεκούμη, μετά από βαθειά μπαλιά και κεφαλιά πάσα του Τσακνάκη,επίσης με το κεφάλι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κομπόση ισοφαρίζοντας στο 90’ τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. 
Στην φάση αυτή θα αποβληθεί και ο σκόρερ με δεύτερη κίτρινη αφού έβγαλε την φανέλα του και ο Πανναυπλιακός θα παίξει για τέσσερα λεπτά ακόμα με 9 ποδοσφαιριστές. Το 1-1 είναι το τελικό σκορ και αφήνει πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω την ομάδα του Κουτσοποδίου από την Κορωνίδα , η οποία την ίδια ώρα κέρδιζε με 2-1 τον Ποσειδώνα Διδύμων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ