ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Το Ναύπλιο στην 2η τουριστική έκθεση Grekland Panorama στη Σουηδία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | | |
 Δυναμική είναι η παρουσία και του Ναυπλίου στην 2η τουριστική έκθεση Grekland Panorama που διεξάγεται στη Σουηδία στις 13-15 Φεβρουαρίου 2015, χάρις και στην εταιρία LandLife που δραστηριοποιείτε στην Αργολίδα με αντικείμενο τον εναλλακτικό τουρισμό. Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ρόδος, Πελοπόννησος δίνουν το «παρών» στην μοναδική έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την χώρα μας στην Βόρεια Ευρώπη.

Οι συμμετοχές από τον ιδιωτικό κλάδο όπως και των τοπικών φορέων φθάνουν τους 165 εκθέτες, μία σημαντική αύξηση από την περσινή διοργάνωση, όπως σημειώνει η διοργανώτρια εταιρία North Events.

Ο παν-σκανδιναβικός χαρακτήρας της, για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτυπώνεται από τις συμμετοχές των μεγαλύτερων tour operators όπως TUI – Fritidsresor, Thomas Cook – VING, Kuoni – Apollo, ενώ το παρόν δίνουν παράλληλα και οι Solresor, Airtours, Tema Resor, Detur και Aegean Airlines – Tal Aviation για τη χώρα της Σουηδίας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την στήριξη αλλά και προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού στην Σουηδία. Συγκεκριμένα πέντε μοναδικές παραστάσεις με την Απολογία του Σωκράτη – “SOCRATES NOW” θα δοθούν 13 – 15 Φεβρουαρίου 2015, στα αγγλικά με σουηδικούς υπότιτλους στην Στοκχόλμη.

Για πρώτη φορά το Σουηδικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το διεθνώς αναγνωρισμένο κλασικό έργο του Πλάτωνα της δίκης του Σωκράτη, σε ένα μονόλογο από τον διακεκριμένο και βραβευμένο ερμηνευτή – καθηγητή, Γιάννη Σιμωνίδη.

Λίγα λόγια για την LandLife

Η LandLife δημιουργήθηκε με έναν μοναδικό σκοπό. Την επιλογή και δημιουργία των πιο συναρπαστικών ταξιδιωτικών εμπειριών που θα μπορούσατε ποτέ να βιώσετε στην περιοχή της Αργολίδας, βασισμένες στην πλούσια Ελληνική παράδοση και τα ξεχωριστά φυσικά της τοπία.

Στόχος μας είναι να ζήσετε μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, συμμετέχοντας ενεργά στις παραδόσεις και τις συνήθειες του τόπου μας σαν μία ολιγομελή παρέα φίλων και σαν ντόπιοι, όχι σαν ένα ακόμα μέλος ενός πολυάριθμου γκρουπ επισκεπτών.

Όραμά μας είναι να επιστρέψετε διαφορετικοί απ’ το επόμενο σας ταξίδι, γεμάτοι με αναμνήσεις και πιο πλούσιοι σε γνώσεις.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ