ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στο «Καρναβάλι των Μικρών» στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | | |
 Με πρωτοβουλία της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ και τη συνεργασία των δομών ΚΔΑΠ Άργους και Νοτίου Άργους, ο Δήμος Άργους Μυκηνών, συμμετείχε εχθές 15 Φεβρουαρίου 2015 στο «Καρναβάλι των Μικρών» στην Πάτρα. Το θέμα της ομάδας ήταν το Πορτοκάλι : «ΡΕΑ, μια νόστιμη παρέα και με τα ΚΔΑΠ περνάμε ωραία!». 

Η συμμετοχή μας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι της Πάτρας».
Σκοπός της συμμετοχής δεν ήταν μόνο η ψυχαγωγία των μικρών ωφελούμενων των δομών των ΚΔΑΠ αλλά και να αποκομίσουμε εμπειρία σχετικά με την τεχνογνωσία και την οργάνωση του Πατρινού Καρναβαλιού, απαραίτητα στοιχεία για την αναβάθμιση του δικού μας Αργείτικου Καρναβαλιού.

Τα άρματα, δημιουργίες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων καθώς και ιδιωτών, ο σοκολατοπόλεμος, η μπαντίνα του Δήμου και τα ευφάνταστα πολύχρωμα πληρώματα των 93 ομάδων που συμμετείχαν, πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και με σύμμαχο τον καλό καιρό ¨μοίρασαν¨ σε όλους άφθονα παιδικά χαμόγελα.

Ευχαριστούμε την ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΡΕΑ για την ευγενική χορηγία. Ευχαριστούμε και τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Άργους για τη συνεργασία, την κάλυψη και ψηφιακή αποτύπωση της συμμετοχής μας στο «Καρναβάλι των Μικρών 2015 στην Πάτρα» .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ