ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Εγκρίθηκε η μελέτη διευθέτησης του χειμάρρου Δαφνοπόταμου στον Δήμο Ναυπλιέων - Ένα χρόνιο πρόβλημα βαίνει προς επίλυση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. | | | |
  Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων της 16ης Φεβρουαρίου 2015 εγκρίθηκε η μελέτη διευθέτησης του χειμάρρου Δαφνοπόταμου που εκβάλει στο τοπικό διαμέρισμα του πρώην Δήμου Ασίνης.



Πρόκειται για ένα έργο που θα λύσει οριστικά τα χρόνια προβλήματα των κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν τα κτήματα τους να πλημμυρίζουν κάθε χρόνο, ενώ θα δοθεί επιτέλους λύση και στα φαινόμενα καταπάτησης που παρατηρούνται στην περιοχή.
Το συγκεκριμένο έργο που είχε εξαγγελθεί από την παρούσα Δημοτική αρχή προεκλογικά, ηταν ένα προσωπικό στοίχημα του Αντιδημάρχου Γιώργου Μπουζαλά που κράτησε την υπόσχεση του για επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος και με την ανάληψη των καθηκόντων του ηταν στις άμεσες προτεραιότητες που έθεσε και στον Δήμαρχο.

Ο κ Κουστούρος αναλογιζόμενος της σοβαρότητας του προβλήματος που καμία Δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν είχε αγγίξει, έδωσε άμεσα την συγκατάβαση του στο να γίνει η μελέτη του καθορισμού του χειμάρρου και της διευθέτησης του.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπουζαλάς από τις πρώτες μέρες της θητείας του έδειξε μεγάλο ενδιαφέρων για τον Δαφνοπόταμο και αυτό φάνηκε και με άμεσες ενέργειες που έγιναν σε πρώτη φάση για τον καθαρισμό του καθ΄ όλο το μήκος του στις αρχές του φετινού Χειμώνα.   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ