ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Και ο τέως στηρίζει την κυβέρνηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. | |























 Ο τέως βασιλιάς, σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στους Times δηλώνοντας μάλιστα αναπάντεχα, ότι στηρίζει τη νέα κυβέρνηση! «Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μία ευκαιρία» είπε και συμπλήρωσε ότι βλέπει ελπίδα στις πολιτικές που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της λιτότητας.

Αναφερθείς εξάλλου στην Άνγκελα Μέρκελ και στα δημοσιονομικά μέτρα που έχουν επιβάλει οι Ευρωπαίοι, είπε «Είναι σκληρή, αλλά πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σαν ίσους».

Μετά από 47 χρόνια, ο 74χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα και ζει σε μια παραθαλάσσια μονοκατοικία, την οποία νοικιάζει, σχολιάζει το δημοσίευμα των Times.

Οι καθόλα έγκυροι Times, πάντως, είναι αρκετά φειδωλοί και μάλλον ανακριβείς στην περιγραφή. Η «παραθαλάσσια μονοκατοικία» είναι ένα υπέρκομψο παλάτι το οποίο αγόρασε ο τέως βασιλιάς έναντι 5 εκ. ευρώ (οι μεσίτες εκτιμούν ότι η πραγματική τιμή του είναι υπερδιπλάσια) από τον θετό γιο του πρίγκιπα Σαντρουντίν Αγά Χαν, Μαρκ Σούρσοκ.

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις της περιοχής και πολλοί περίοικοι, αγωνίζονται να ματαιώσουν τις κραυγαλέες πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαιρεσίες- κλειστοί δρόμοι, παραλίες αποκλειστικής χρήσης, τεχνητοί λιμένες κ.ά, οι οποίες έγιναν και γίνονται (πρόσφατο το παράδειγμα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας) με την ανοχή του Ελληνικού κράτους για χάρη των εκπροσώπων του διεθνούς κεφαλαίου και της ξένης ελίτ.

reporter.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ