ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο πιο χαρούμενος ερχομός της άνοιξης συνέβη στο Ναύπλιο φέτος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | | | |
 Με μεγάλη θέρμη υποδέχτηκαν τα χελιδονίσματα των παιδιών του Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού όσοι βρέθηκαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου το πρωί της περασμένης Κυριακής. Η εικόνα, άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα ελκυστική: γελαστά παιδιά που κρατούσαν χάρτινα χελιδόνια και καλαθάκια με λουλούδια, φορούσαν στεφανάκια με λουλούδια και χελιδόνια και τραγουδούσαν χαρούμενα τα ιδιαίτερα αυτά κάλαντα! Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε τον ερχομό της άνοιξης!
Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, όμως, δεν περιορίστηκε στα "συγχαρητήρια" που απλόχερα δόθηκαν, αλλά μεταφράστηκε και σε γενναία οικονομική στήριξη της προσπάθειας των παιδιών να συνδράμουν στο έργο του Ειδικού Επαγγελματικού Σχολείου Αργολίδας. Επτακόσια ευρώ συγκέντρωσαν οι μικροί καλαντιστές και μπορούν, πλέον, να νιώθουν περήφανοι για το κοινωνικό τους έργο. Τα χρήματα θα παραδοθούν αύριο, Τετάρτη, στον σύλλογο γονέων του σχολείου.
Όλοι εμείς οι άνθρωποι του εργαστηρίου ευχαριστούμε όλους εσάς που, για άλλη μια φορά, στηρίξατε το έργο μας. Ευχαριστούμε, όμως, και τους μικρούς μας μαθητές και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά μας και μας χάρισαν ένα υπέροχο κυριακάτικο πρωινό. Τέλος, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την καλή μας φίλη Αγγελική Κωτσοπούλου που επιμελήθηκε τα ομοιώματα των χελιδονιών και τα στεφανάκια που φορούσαν τα παιδιά.
Και του χρόνου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ