ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δήμος Άργους Μυκηνών: O κ. Νίκας αναζητά ρόλο νομίζοντας ότι κάνει αντιπολίτευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | |
 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον τύπο ανακοίνωση του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άργους όπου πλην της εκ νέου δημοσιοποίησης του παλαιού υπομνήματος που είχε κοινοποιηθεί στο δήμο τον Ιούνιο του 2013 και είχε πραγματοποιηθεί επ’ αυτού ευρεία διαβούλευση, παρουσία των μελετητών του έργου, δηλώνει πως «…ο Σύλλογος μας θα παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και θα προβάλει τις παρατηρήσεις του βάση του υπομνήματος που είχαμε υποβάλει .»!!
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Νίκα, που όπως πληροφορηθήκαμε εκδίδει ανακοινώσεις χωρίς να ερωτήσει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ή εξουσιοδοτηθεί από αυτά, ότι η μελέτη στις 4 Οκτωβρίου 2013, μετά από πολλές διαδικασίες και εξαντλητική διαβούλευση με όλους τους φορείς και αλλαγές βάσει των προτάσεών τους, μεταξύ άλλων και με τον Σύλλογο Μηχανικών, παραλήφθηκε οριστικά με απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών και πήρε όλες τις εγκρίσεις που προβλέπει η νομοθεσία. (ΕΠΑΕ, ΚΑΣ, υπογραφή Υπουργού, κ.ο.κ.)

Όφειλε να γνωρίζει ο κ. Νίκας, είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζει, ότι μετά από το σημείο αυτό και αφού η μελέτη υποβληθεί για χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ, δεν αλλάζει. Εφαρμόζεται με μεγάλη αυστηρότητα και υπό τον συνεχή έλεγχο των υπηρεσιών του δήμου οι οποίες παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου αλλά και από τη Διαχειριστική Αρχή η οποία με μεγάλη επιμέλεια και αυστηρότητα εφαρμόζει την εγκριθείσα μελέτη διότι πρόκειται για χρήματα της Ε.Ε. και όλοι τελικά ελεγχόμαστε από εκεί.Αλίμονο εάν θα μπορούσε ο καθένας που έχει μια άποψη να έρχεται κατά τη διαδικασία υλοποίησης ενός έργου και να προτείνει αλλαγές. Αντιλαμβάνεστε ότι το έργο δεν θα τελείωνε ποτέ.Αντιλαμβανόμαστε ίσως τα κίνητρα του κ. Νίκα. Ενώ οφείλει να γνωρίζει τα παραπάνω, χρησιμοποιεί το Σύλλογο για να κάνει αντιπολίτευση. 

Ας αναλογιστεί και αυτός λοιπόν τις ευθύνες του, ας σεβαστεί τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου και ας είναι συνετότερος στις ενέργειές του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ