ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Υλοτόμηση δέντρων στο Αργος και αντικατάσταση τους από κατάλληλα για την ασφάλεια των πολιτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |
 Μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, δρομολογείται η κοπή ετοιμόρροπων δέντρων, στο πάρκο της πλατείας του Αγίου Πέτρου και στο πάρκο Μπόνη και η αντικατάσταση τους από κατάλληλα δέντρα για την ασφάλεια των πολιτών αλλα και την ανάδειξη της αισθητικής του χώρου. 

 Παρόλο, που η μελέτης της Ανάπλασης του ιστορικού Κέντρου δεν προέβλεπε τέτοιου είδους εργασίες , η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Άργους Μυκηνών εισηγήθηκε την κοπή ορισμένων δέντρων λόγω μεγάλης επικινδυνότητας . 

Ο τομέας της ασφάλειας είναι πάρα πολύ σημαντικός και δυστυχώς το ενδεχόμενο πτώσεων των τεράστιων δέντρων, είναι ορατό. Η ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση είναι μεγάλη και γι αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες, προχώρησαν σε αυτή την απόφαση. Πολύ περισσότερο, όταν στις δύο αυτές περιοχές, κυκλοφορούν παιδιά και γενικά πολίτες , που ανυποψίαστοι περνούν από τα σημεία αυτά. Στο πάρκο του Μπόνη, θα εγκατασταθεί νέου τύπου παιδική χαρά με πρόβλεψη συγκέντρωσης πολλών παιδιών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ