ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Διομήδης - Ποσειδώνας Λουτρακίου για τα Play Off σήμερα στην Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:45:00 π.μ. | | | |
 Ο Διομήδης ρίχνεται και πάλι στη μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σήμερα Σάββατο 9 Μαϊου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου όπου αντιμετωπίζει τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των Play Off.

Έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας με την αήττητη πορεία τους στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, οι Λύκοι χρειάζονται 2 νίκες απέναντι στον μαχητικό και σκληροτράχηλο Ποσειδώνα, ο οποίος με εξαιρετικές εμφανίσεις απέκλεισε τον Φίλιππο Βέροιας, σπάζοντάς του το πλεονέκτημα έδρας. Όλη η χρονιά πλέον κρίνεται στους αγώνες του Μαϊου, καθώς ο Διομήδης θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Λουτρακίου, για να φτάσει στους τελικούς και να αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και πάλι στις δυο νίκες, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Τον αγώνα του Σαββάτου θα διαιτητεύσουν οι κύριοι Τσάκωνας και Ανταλής με παρατηρητή τον κύριο Μίγκα.

Ο επόμενος αγώνας με τον Ποσειδώνα θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαϊου στο Λουτράκι και αν χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση, το επόμενο Σάββατο 16 Μαϊου και πάλι στη Νέα Κίο.

Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και τη σοβαρότητα των αγώνων Play Off, δουλεύουν ασταμάτητα για αυτούς και χρειάζονται την αμέριστη συμαπαράσταση όλων των φίλων και φιλάθλων μας, προκειμένου να πάρουν την πρώτη σημαντική νίκη, για να προχωρήσει η ομάδα μας προς το όνειρο του τρίτου τίτλου.

Χρέος όλων μας έιναι να γεμίσουμε το Κλειστό της Νέας Κίου και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά: Φοράμε την στολή του "8ου παίκτη", φωνάζουμε, χειροκροτούμε και οδηγούμε τους Λύκους σε μια ακόμη νίκη!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ