ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά σε μειωμένες τιμές!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. |
 Το να ποτίζετε τα λουλούδια και τα δέντρα σας ή να κλαδεύετε, είναι από τις πιο εύκολες δραστηριότητες. Δεν φτάνουν όμως για να διαμορφώσετε συνολικά τον κήπο σας. Αν λοιπόν θέλετε να τον βλέπετε όμορφο, περιποιημένο και έτσι όπως τον θέλετε, τα εργαλεία που καθίστανται απαραίτητα είναι τα αλυσοπρίονα και τα χορτοκοπτικά.


Φροντίδα γκαζόν
Το γκαζόν χαρακτηρίζει την ποιότητα του κήπου σας. Αν είναι κουρεμένο ομοιόμορφα και δεν έχει χόρτα να πετάγονται ή ξερά φύλλα πεσμένα, έχετε κάνει την καλύτερη αρχή. Τα χορτοκοπτικά θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας! Δείτε 2 μηχανήματα για επαγγελματική ή περιστασιακή χρήση:

Το Χορτοκοπτικό ALPINA B 28D  είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή εργαλεία. Κόβει με ταχύτητα τα χόρτα από το γκαζόν και αφαιρεί τα περισσεύματα από τους θάμνους και τα αντίστοιχα φυτά που το χρειάζονται. Είναι εύχρηστο, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να το χειρίζεται χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα σας κερδίζουν από την αρχή.
Αν θέλετε κάτι πιο δραστικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα θαμνοκοπτικό βενζίνης με εναλλασσόμενες κεφαλές κοπής, κορυφαία απόδοση και πλήρη έλεγχο.

Από την άλλη, τα αλυσοπρίονα είναι ακόμα ένα εργαλείο, το οποίο θα μπορεί να σας απαλλάξει από την βαριά εργασία της χειρωνακτικής κοπής ξύλων.

Δείτε δύο αλυσοπρίονα βενζίνης με τιμές χαμηλές, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας:
Πρακτικό, ελαφρύ και ξεκούραστο! Βρείτε το αλυσοπρίονο βενζίνης της Alpina, εδώ
Κλαδευτικό αλυσοπρίονο, αποκλειστικά για απαιτητικούς χειριστές-επαγγελματίες!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ