ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

"Οικογενειακές" κλοπές έκανε σπείρα και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. | |
 Έφερε αποτελέσματα το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας που ξεκίνησε μετά από μια κλοπή στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας. Ένας από τους τρεις δράστες, που είναι συγγενείς, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας κι έτσι ξεκίνησε η εξάρθρωση της σπείρας που είχε ρημάξει δεκάδες σπίτια στα χωριά της Ηλείας, αλλά και στην Αχαΐα, την Αργολίδα, την Αρκαδία, τη Φωκίδα, την Αιτωλοακαρνανία, ακόμη και την μακρινή... Καστοριά!
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από την ένοικο μιας μονοκατοικίας ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει μια μπαλκονόπορτα και είχαν κλέψει μικρό χρηματικό ποσό από δύο πορτοφόλια. Όταν έφτασαν στην περιοχή, είδαν ένα αυτοκίνητο να απομακρύνεται και προσπάθησαν να το σταματήσουν. Όμως, ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς να τα καταφέρει αφού οι διώκτες του τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν. Την ίδια στιγμή, δύο συνεργοί του διέφυγαν τρέχοντας.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι ίδιοι δράστες είχαν αρπάξει 3.000 ευρώ από την τσάντα μιας γυναίκας την οποία απασχόλησαν μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Κεραμιδιά δείχνοντάς της εργαλεία που δήθεν πωλούσαν, στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ έχουν χτυπήσει δεκάδες φορές με διαρρήξεις και κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης σε πολλές περιοχές. Ο δράστης έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης της συμμορίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ