ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ξεσπά η μάνα της «διαβολικής χήρας» του καπετάνιου: "Να βγουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | | |
 Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση με τη «διαβολική χήρα» (όπως την αποκαλούν), ένα χρόνο μετά το θάνατο του καπετάνιου- συζύγου της, του 42χρονου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο άντρας είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου, έχοντας δύο τραύματα από περίστροφο, που βρέθηκε δίπλα του, στο αριστερό μέρος του θώρακα και το κεφάλι.

Λίγους μήνες αργότερα, η 38χρονη σύζυγός του Δήμητρα Βούλγαρη, φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον άντρα της μετά από έντονη λογομαχία τους, ωστόσο αργότερα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα. Η ίδια υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές της άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς όπως είπε για πολλές ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παραδέχεται το έγκλημα αλλά ούτε και υπογράφει την ομολογία της. Η ίδια οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, όπου και παραμένει.

Η μητέρα της 38χρονης Δήμητρας, μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” περιγράφοντας από τη δική της πλευρά τη σχέση του ζευγαριού αλλά και των όσων διαδραματίστηκαν τη μέρα της δολοφονίας.

«Δεν το πίστεψα ότι ο γαμπρός μου αυτοκτόνησε» λέει η μητέρα της χήρας και περιγράφει τη μέρα του θανάτου του γαμπρού της, λέγοντας πως όταν την ειδοποίησαν κάλεσε τη μεγάλη της κόρη και στη συνέχεια αυτή κάλεσε την 38χρονη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε μάθημα.

«Δεν είχαν προβλήματα ειδικά τον τελευταίο χρόνο» επισημαίνει η ίδια, τονίζοντας ότι δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα και έκαναν όνειρα για το μέλλον. Ακόμη αναφέρει ότι η κόρη της τον αγαπούσε πάρα πολύ και ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της.

Όσον αφορά στον φίλο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρό το θύμα, η μητέρα της 38χρονης λέει πως ήταν αδελφικός φίλος του γαμπρού της και πως η κόρη της δεν πήγαινε ποτέ μόνη της εκεί, παρά μόνο για επίσκεψη μαζί με άλλα φιλικά ζευγάρια.

Η ίδια αρνείται τις φήμες που ήθελαν την κόρη της να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις. «Τη ζήλευαν την κόρη μου, γιατί ήταν μορφωμένη κοπέλα, δούλευε και ντυνόταν».

«Θα κάνω τα πάντα για να βρεθεί ο δολοφόνος του γαμπρού μου» λέει η πεθερά του θύματος.

«Να βγουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια γι’ αυτό το παιδί που έχει μείνει χωρίς μάνα και πατέρα. […] δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος της» λέει καταρακωμένη η μητέρα της κατηγορούμενης Δήμητρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ