ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Αναφορά Ανδριανού σε Τσακαλώτο για απαλλαγή τέλους κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου του Συλλόγου Παραπληγικών Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Τσακαλώτο με θέμα το αίτημα του παραρτήματος Β.Α. Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών να εξαιρεθεί αυτοκίνητο που διαθέτει ο Σύλλογος για την εξυπηρέτηση των μελών του από την καταβολή τέλους κυκλοφορίας.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως επιστολή του παραρτήματος Β.Α. Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στην οποία εκτίθενται το αίτημα και οι λόγοι για την εξαίρεση του επιβατικού αυτοκινήτου που διαθέτει ο Σύλλογος από την καταβολή τελών κυκλοφορίας

Το Παράρτημα Β.Α. Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών διαθέτει ένα επιβατικό αυτοκίνητο τύπου βαν, δωρεά των Ολυμπιακών Έργων, που εξυπηρετεί τα πολυάριθμα μέλη από την Αργολίδα, την Κορινθία και την Αργολίδα μεταφέροντάς τα δωρεάν σε νοσοκομεία των Αθηνών, στο ΚΕΦΥΑΠ για φυσικοθεραπείες και σε δραστηριότητες του Συλλόγου.

Κάθε χρόνο ο Σύλλογος καλείται να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό ως τέλος κυκλοφορίας, μολονότι το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά αναπηρικό καθώς ανήκει σε σύλλογο παραπληγικών και εξυπηρετεί παραπληγικούς στις μετακινήσεις τους.

Κατόπιν αυτών, σας καλώ να εξετάσετε θετικά το αίτημα του Συλλόγου, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη επιτέλεση του έργου του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ