ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ένα χαρισματικό Labrador φύλακας άγγελος για την Ασπασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
 Ο Mike, ένα πανέμορφο και χαρισματικό Labrador, σε περίπου ενάμιση χρόνο από τώρα θα είναι ο πρώτος σκύλος βοηθός για άτομα με αναπηρίες στην Ελλάδα και προορίζεται για την αγαπημένη μας Ασπασία Μπόγρη. 
Η Ασπασία πυροβολήθηκε στο κεφάλι 3 φορές από τον ίδιο της τον πατέρα πριν 2,5 χρόνια. Από τότε μέχρι και σήμερα δίνει καθημερινά μάχη για να ζήσει! Νοσηλεύεται στη Λάρισα στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας "Animus" έχοντας πάντα στο πλευρό της, την μητέρα της κα Φατούρου Σπυριδούλα.
Ο Mike ξεκίνησε ήδη την εκπαίδευση του και βρέθηκε στη Λάρισα και στο Animus, για να γνωρίσει την Άσπα του! Σε λίγους μήνες ο Mike θα είναι ο φύλακας άγγελος της Ασπασίας, θα εκπαιδευτεί να προειδοποιεί για επερχόμενες κρίσεις πανικού και άλλες κρίσεις και να ειδοποιεί για αποφρακτική άπνοια, επεισόδια που μοιάζουν με επιληπτικά και κρίσεις μετατραυματικού στρες. 
Η ιστορία του πρώτου σκύλου βοηθού στην Ελλάδα ξεκίνησε και είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι. Η Ασπασία είναι ένα κορίτσι που αγαπήσαμε όλοι και θα τη στηρίξουμε με όλη μας τη ψυχή και με όλη τη δύναμη μας. Η επαφή της και το δέσιμο της με το Mike είμαστε σίγουροι πως θα κάνει θαύματα! 
Ο τετράποδος άγγελος της Ασπασίας δεν βρέθηκε τυχαία στη ζωή της. Μοιραζόμαστε μαζί σας την χαρά μας και προσευχόμαστε όλοι για την Ασπασία μας. Εμείς ( Nina service Dogs) είμαστε στη διαδικασία της έναρξης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού μας. Ευχόμαστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε χαρά, αγάπη και βοήθεια μέσω των σκύλων βοηθών σε άτομα με αναπηρίες στη χώρα μας και όχι μόνο. Το πιστέψαμε και δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό! 

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ