ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται το 1ο Σχολείο Τουρισμού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. |
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε κατά το προηγούμενο διάστημα το 3ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ένα σεμινάριο με στόχο τον τουρισμό, την κατάρτιση και τις εξελίξεις πάνω σε αυτόν. Η πόλη της Καλαμάτας έδειξε για άλλη μια φορά πόσο αγαπά, αλλά και πόσο σοβαρά λαμβάνει υπόψη το θέμα του τουρισμού. Για τους ίδιους λόγους, το Σχολείο Τουρισμού δεν θα μπορούσε να μην εμπνεύσει και άλλες πόλεις που θεωρούν τον τουριστικό κλάδο αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης και της προώθησής τους.


Όπως πληροφορηθήκαμε, το 3ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας παρακολούθησαν κάτοικοι του Ναυπλίου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τη συγκεκριμένη δράση. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να προγραμματίσουν ένα αντίστοιχο «σχολείο» για τον τουρισμό στο Ναύπλιο. Έτσι, ήρθαν σε επαφή με τους εμπνευστές και διοργανωτές του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, Ανδρέα Ζαγάκο και Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο, με την προοπτική συνεργασίας, ούτως ώστε να υλοποιηθεί άμεσα το 1ο Σχολείο Τουρισμού Ναυπλίου.

Η συνάντηση ανθρώπων που σχετίζονται άμεσα με τον Τουρισμό πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ναύπλιο παρόντος του δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, αφού το 1ο Σχολείο Τουρισμού Ναυπλίου θα τελεστεί υπό την αιγίδα του δήμου.

Επειδή ο χρόνος παίζει χαρακτηριστικό και σημαντικό ρόλο, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το 1ο Σχολείο Τουρισμού Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 18  και Πέμπτη 19 Μαΐου στο Φουγάρο.

Είναι πολύ σημαντικό η καινοτόμος αυτή ιδέα, η οποία πήρε σάρκα και οστά στην Καλαμάτα, να γίνει πηγή έμπνευσης και για άλλες πόλεις της Ελλάδας εκτός από το Ναύπλιο, ούτως ώστε μελλοντικά το «σχολείο» αυτό να αποτελέσει έναν τουριστικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αυτών!

Πηγή: kalamatain.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ