ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. |
– Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι φορείς (Ιατρικός, φαρμακευτικός Δικηγορικός σύλλογος, ΤΕΕ, ΣΒΕΑ) στην Τρίπολη από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
– Το 1ο δημοτικό σχολείο Σκάλας και ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας φιλοξενούν τον «Ιπποκράτη» την κινητή μονάδα, προληπτικής Ιατρικής του «χαμόγελου του παιδιού» στη Σκάλα, προκειμένου να υποβληθούν τα παιδιά του Δήμου σε δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις. Η μονάδα θα μείνει πέντε ημέρες στην περιοχή.

– Φιλοσοφικό εργαστήρι θα λειτουργήσει στο Παλιό Μεταξουργείο Σπάρτης στις 20 Φεβρουαρίου στις 20:00 το βράδυ με τον Νίκο Προγούλη. Το θέμα θα είναι «Ο Πλάτων και το πρώτο φιλοσοφικό σύστημα της ιστορίας».

– Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσέφυγε στο ΣΤΕ για το θέμα του εθνικού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων.

– Δωδεκάχρονο αγόρι οδηγούσε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο χθες το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου. Φυσικό ήταν το αυτοκίνητο να καρφωθεί πάνω σ΄ ένα δέντρο, να καταστραφεί ολοσχερώς και ο μικρός «ραλίστας» να σταθεί ευτυχώς τυχερός αφού δεν τραυματίστηκε. Ο νεαρός οδηγός είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα κλειδιά του οχήματος οι οποίοι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν από την αστυνομία τα νέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ