ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη κλάρα από ευκάλυπτο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. |
 Μια μεγάλη κλάρα ευκαλύπτου έπεσε σήμερα λόγω των σφοδρών ανέμων το απόγευμα στο Ναύπλιο στην διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Αιγίου.

Η κλάρα έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας ευτυχώς μ'όνο υλικές ζημιές, ενώ από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκεινη την στιγμή δεν περνούσε κάποιος πεζός από το σημείο για να εισέλθει στην παρακείμενη πολυκατοικία .
Να τονίσουμε πως την Παρασκευή ο δήμος με συνεργεία της διεύθυνσης καθαριότητας πραγματοποίησε εργασίες κλαδέματος των μεγάλων ευκαλύπτων που βρίσκονται στην οδό Αιγίου αλλά λόγω της προχωρημένης ώρας σταμάτησαν λίγο πριν το συγκεκριμένο σημείο για να συνεχίσουν την Δευτέρα.
Ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε δήλωσε "...ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα και έχουμε μόνο υλικές ζημιές, αλλά θα πρέπει και κάποιοι που μας κατηγορούν για τα κλαδέματα να αποφασίσουν αν για αυτούς έχει μεγαλύτερη αξία η κλάρα ή οι ανθρώπινες ζωές που κινδυνεύουν, γιατί έχουμε ακούσει αυτές τις μέρες απίστευτα πράγματα, λες και εμείς δεν θέλουμε το πράσινο στην πόλη."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ